Så här kan du jobba

Vi har inte längre något val. Vi måste helt enkelt lära oss hushålla med jordens resurser. För vår egen skull, men även för de generationer som ska leva här efter oss. Som du kan läsa på ONE PLANET är återanvändning, återvinning och modern avfallshantering nödvändigt i ett hållbart samhälle. Vi gör framsteg, men fortfarande måste vi bli bättre. Frågan är bara hur?

Det är här du kommer in i bilden. För avfalls- och miljöfrågorna är faktiskt så pass nya att vi saknar bra svar på de flesta av dem. Här kan du läsa om några, kanske har du egna. Det viktiga är att du – gärna med ONE PLANET som bas – resonerar, forskar och för arbetet vidare. Vi lovar att alla idéer och slutsatser är viktiga i kampen för en bättre miljö. Lycka till!

Välj din egen väg

Är du redo att lämna ONE PLANET och ta steget ut i cyberrymden? Bra, dags att forska på egen hand alltså! Här hittar du ett antal uppgifter som söker svar. Har du egna idéer om vad du vill arbeta med? Ännu bättre!

Du hittar även förslag på hur du kan presentera ditt arbete, men samma sak här. Musikal, statistikanalys eller fotoutställning, det viktiga är att du hittar en uttrycksform som inspirerar och engagerar just dig.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår