Satsa på skjutfönster till din altan

av | 12 Juni, 2022

Att använda skjutfönster till altan, det är ett smart sätt att göra om det till ett uterum.  Du som vill ha skjutfönster till altan, du kan hitta det hos Vetri. Hos dem finns det även måttanpassade glaspartier samt skjutdörrar. De erbjuder ett system som är från Schüco. Det innebär att det är kvalitet på alla delar!

Kanske du länge har drömt om att ha ett uterum som du kan nyttja året om? Om du redan har en altan, så är det ju smart att glasa in den. Det med hjälp av olika skjutpartier. Du kan även göra en egen vinterträdgård med hjälp av olika vikpartier.

På din altan kan du ha skjutfönster

Genom att ha skjutfönster till altan, så kan du öppna upp dem samt stänga till dem så som du vill. Det gör att du kan ha det helt öppet då det är sommar och varmt ute. Sedan då hösten kommer, så kan du skjuta ihop dem och få som ett inglasat rum att kunna vara i, även om det är kallt ute.

Genom att välja system från Schüco, som finns att hitta hos Vetri, så kan du få till det exakt som du vill ha det. Det eftersom de går att skräddarsy efter de mått du har på din altan.

Genom att glasa in din altan, så förlänger du säsongen på ett riktigt bra sätt. Det finns även glaspartier som är isolerade, så att det är varmt och skönt ute på altanen även om vintern. Du kan läsa mer om de olika alternativ du har att välja på hos Vetri.