Är du i behov av en telfer?

av | 12 Juni, 2022

Är det ett måste med en telfer i ditt jobb? Om det är så, så kan du hitta en telfer att hyra, hos Inomec. Denna lyftanordning är smart att använda för olika sorters projekt och olika sorters arbeten. Bland annat kan du hitta:

  • Eltelfer
  • Manuell telfer
  • Luftdriven telfer

Dessa har dessutom olika viktkapaciteter, från 250 kg upp till 100 ton. Dessa telfrar är bra, eftersom du kan välja var du ska placera dem. Det går fästa en sådan på en travers, på en kran eller på fast utrustning. Det går även använda en tillsammans med ett fordon.

En telfer är helt enkelt en form av lyftanordning med en krok samt en inbyggd motor. Med hjälp av en lina eller en kedja går det sedan att lyfta tung last, rakt upp.

Välja mellan olika telfrar

Om du vill hyra en telfer, så fundera då på vilken sort det är du behöver samt vad för kapacitet den ska vara på. Om det istället är vertikala lyft som ska göras, rakt upp, så är det bättre satsa på ett tryckluftsblock.

En telfer för dina behov

Hos Inomec finns det olika telfrar att välja mellan och det är dina behov som styr. Hos dem kan du även hyra annat inom lyftutrustning. Det gör att du kan hitta det mesta som täcker de behov du har. Du slipper köpa in på egen hand och hyr enkelt det du behöver, när du behöver det. Om du vill veta mer om vad för slags utrustning det finns att hyra, kolla då gärna deras hemsida.